Kenelle?

Kaikille, joita luonnonkasvien hyödyntäminen kiinnostaa. Pakettiin sisältyy kaikki 17 villiyrttikurssiamme edullisena yhteistilauksena, joko kuukausi kerrallaan tai määräaikaisena.

Mitä opin?

Kurssiemme avulla opit tunnistamaan villiyrtit ja muut luonnon hyötykasvit sekä erottamaan ne myrkyllisistä. Mukana on käyttöohjeita, osaamistehtäviä, säilöntää... Kursseilla käydään läpi kaikki Suomen tärkeimmät käyttölajit – yleisimmät ja myös vähemmän tunnetut!

Sisältöä kaikentasoisille harrastajille

Aloita vaikka "10 helppoa villiyrttiä" -kurssin parissa, hyppää seuraavaksi johonkin ajankohtaiseen teemaan, kuten "Kesäisiä salaatteja" ja koristele sitten annoksiasi "Silmänruokaa" -kurssin vinkeillä. Kursseilta kaikki löytävät mielenkiintoisia lajeja ja reseptejä niiden hyödyntämiseen!

Pakettina tilaat edullisemmin

Kaikkia 17:sta kurssiamme voi tilata yksittäin. Kurssipaketti on kuitenkin joustavampi ja edullisempi vaihtoehto, jos sinua kiinnostaa useampi aiheista. Voit hyödyntää juuri niitä kursseja, jotka kulloinkin ovat ajankohtaisia, osaamisen tai vaikkapa kasvukauden mukaisesti. Resepteistä ja oppimistehtävävistä on hyötyä pitkin vuotta, myös huonon kelin ja talvikuukausien aikaan.

Voit opiskella omaan tahtiin, aina kun olet verkon ulottuvilla. Kurssit ovat samantien käytössäsi ja kulkevat mukanasi myös luontoon, lajien äärelle.

Tilausvaihtoehdot

Voit tilata paketin kuukausitilauksena, jolloin tilaus laskutetaan kuukauden välein etukäteen hintaan 14.90 € / kk. Ei sitoutumista, tilauksen päätät helposti koska tahansa oman käyttäjätilisi tai asiakaspalvelumme avulla.

Voit tilata paketin myös 12 kk määräajaksi hintaan 149 €. Tällöin saat kaikki villiyrttikurssimme käyttöösi vuoden ajaksi.

Tilaustyypistä riippumatta paketin tilaajilla on pääsy koko villiyrttisisältöömme, ja kaikkiin siihen tehtyihin lisäyksiin tilauksen voimassaoloajan.

Voit lisätä tilaukseen myös erillisen Kukkakasvien tunnistaminen-kurssimme 6 kk määräaikaistilauksena.

Kysyimme: Mikä kursseilla oli hyvää?

 • "Selkeä yksinkertainen informaatio, upeat kuvat"

 • "Videot ovat havainnoillistavia, hyvä tapa kertoa asiasta"

 • ”Selkeä, helppokäyttöinen”

 • ”Fantastiset kuvat ja koko tietopankki”

 • ”Sisältö oli kaikenkaikkiaan erinomaisesti tuotettu!”

 • ”Opin uutta ja teksti on miellyttävästi kirjoitettu.”

Tietoa kursseista

Sisältömme on jaettu selkeisiin ja mielenkiintoisiin kursseihin. Voit tilata kutakin kurssia yksittäin, mutta tämän paketin tilaamalla kaikki yksittäiset villiyrttikurssit ovat heti käytössäsi. Kursseilla voit edetä täysin omaan tahtiin. 

Kurssipaketti sisältää

 • Esittelyvideoita lajeista
 • Kattavat lajikuvaukset tekstinä
 • Sadoittain upeita, tunnistamisen kannalta informativiisia kuvia
 • Keräys-, säilytys- ja käyttöohjeita
 • Reseptejä
 • Kertauskysymyksiä
 • Loppukokeet, joilla tarkistat kullakin kurssilla oppimasi asiat


Uuden upean Kukkakasvien tunnistaminen -kurssimme voit lisätä tilaukseesi erillisenä 6 kk määräaikaistilauksena!

Sisällöstä

Kurssit on suunniteltu juuri sinulle, olitpa sitten aloittelija, kokeneempi harrastaja, tai alan ammattilainen. Opit käyttämään kasveja turvallisesti,  monipuolisesti ja myös vastuullisesti, luontoa kunnioittaen. Kurssimme sisältävät kaikki oleelliset käyttökasvit Suomen luonnosta.

Verkkokurssiemme ansiosta voit oppia siellä, missä verkko on käytössäsi, sinulle sopivana aikana.

Kokonaisuus toimii helppona tunnistusoppaan ja lähdeteoksena, josta löydät reseptit niin arkeen kuin juhlaankin. Opittua testataan  hauskojen, sopivan haastavien kysymysten avulla.

Terveiset villeiltä ammattilaisilta

“Eija ja Jouko Lehmuskallion kanssa olemme yhdessä saaneet viedä terveellisen, eettisen ja ekologisen villiruoan ilosanomaa eteenpäin jo vuosia. Lehmuskallioiden luotettavan ja asiantuntevan lajitunnistuksen avulla tämä kaikki on ollut mahdollista ja turvallista. Tänä päivänä villikasvien repertuaariini kuuluu jo 100 kasvia, jotka olen identifioinut joko luontoportti.fi sivuston, tai henkilökohtaisesti Eijan ja Joukon avulla.”

Villiyrttikokki, kirjailija

Sami Tallberg

“Olen reilun 10 vuoden aikana käyttänyt villikasveja ruoanlaitossani, niin kotona kuin ravintolassa. Eija ja Jouko Lehmuskallion LuontoPortti on ollut suuressa osassa luotettavana ja monipuolisena apuna lajitunnistuksessa. Lajitunnistus on ehdottoman tärkeää villiruokaa käytettäessä, siinä opas on ollut helppo ja kätevä apuväline. Luonto avaa mielestäni aivan uuden tuntemattoman makumaailman, joka kuitenkin on hyvinkin lähellä kaikkia kun sen huomaa ja oivaltaa. Villiruoka on myös hyvä vastaus päivän polttavaan ilmastonmuutos aiheeseen. Se tarjoaa terveellistä, eettistä ja monipuolista ravintoa ja kaiken lisäksi voi nauttia muillakin aisteilla luonnosta.”

Keittiömestari, WILD

Jouni Toivanen

Jatkuva tilaus

Kaikki villiyrttikurssit käytössäsi. Tilaus laskutetaan kuukausittain, opiskelet juuri sen ajan kuin kulloinkin haluat! Voit katkaista tilauksen milloin tahansa ennen seuraavan kuukausijakson alkamista.

Määräaikainen 12 kk