Mitä opin

Luonnosta löytyy monenlaisia herkkuja koko kasvukauden ajan, jopa myöhään syksyyn saakka. Hapokkaita makuja antavat muun muassa monelle tutut suolaheinät ja  käenkaali. Voimakkaan tuoksuiset mesiangervo, sikoangervo  ja virmajuuret toimivat nekin hyvin maun antajina, niin jälkiruokiin kuin juomiinkin. Vieraslaji jättipalsamikin kannattaa hyödyntää keittiössä. 

Kurssilla opit tunnistamaan ja hyödyntämään näiden lisäksi muutamia muitakin mielenkiintoisia lajeja! Kurssi koostuu kuvista, videoista, teksteistä ja tehtävistä. 

Alta voit tutustua kurssin sisältöön tarkemmin.


Kurssin sisältö

  • 01
    Lajikuvaukset
    Näytä sisältö
    • Johdanto ja yleistietoa
    • Suolaheinät ja hapro
    • Ahosuolaheinä ja niittysuolaheinä
    • Video: Suolaheinät
    • Video: Hapro
    • Hapro
    • Video: Käenkaali
    • Käenkaali
    • Video: Jättipalsami ILMAINEN KOEJAKSO
    • Jättipalsami
    • Video: Kallioimarre
    • Kallioimarre
    • Video: Matarat
    • Keltamatara, piennarmatara, paimenmatara
    • Video: Mesiangervo
    • Mesiangervo
    • Video: Virmajuuret
    • Virmajuuret
    • Lehtovirmajuuri
  • 02
    Reseptit
    Näytä sisältö
    • Kerääminen, käyttö ja säilöminen ILMAINEN KOEJAKSO
    • Keltamataravanukas ahomansikoilla ja mustikoilla
    • Kesäinen salaatti
    • Suolaheinäkeitto
    • Mesiangervolla maustettu jäätelö
    • Suolaheinän lehdillä maustettu siemennäkkäri
    • Suolaheinä- kirnupiimäjuoma
    • Mesiangervoviini
    • Suolausohje villivihanneksille
  • 03
    Testaa oppimaasi
    Näytä sisältö
    • Kertauskysmyksiä
    • Loppukoe
  • 04
    Lisätietoa ja mitä seuraavaksi
    Näytä sisältö
    • Mitä seuraavaksi
    • Paranna kurssia kanssamme
    • Lähteet

Aloita jo tänään!

Kurssi käytössäsi kuusi kuukautta:

Tutustu kurssipakettiin

Kiinnostaako useampi aihe, tai haluatko antaa kursseja lahjaksi?

Katso eri vaihtoehdot