Mitä opin kurssilla

Marjat ovat kautta historian olleet käytetyimpiä luontomme antimia. Niillä on jopa kansantaloudellista merkitystä – myös vientituotteena. Näitä kasveja osataan yleensä hyödyntää marjavaiheessa, mutta monesta lajista voidaan käyttää myös lehtiä ja kukkia yrttien tapaan. 

Kurssilla opit tunnistamaan ja hyödyntämään luonnostamme löytyviä marjakasveja koko kasvukauden ajan. Tutustumme myös myrkyllisiin marjoihin. Lajit käydään läpi kattavien tekstien, kymmenien kuvien ja tiiviiden videoiden avustuksella. 

Opiskele 6 kk ajan

Liity nyt

Kurssin sisältö

  • 01
    Lajikuvaukset
    Näytä sisältö
    • Yleistietoa
    • Video: Mustikka
    • Mustikka
    • Video: Juolukka
    • Juolukka
    • Video: Puolukka
    • Puolukka
    • Video: Sianpuolukka
    • Sianpuolukka
    • Video: Karpalot
    • Isokarpalo ja pikkukarpalo
    • Video: Variksenmarja
    • Variksenmarja
    • Video: Juolukka
    • Video: Ahomansikka ILMAINEN KOEJAKSO
    • Video: Ahomansikka
    • Ahomansikka
    • Video: Lakka
    • Lakka, hilla, muurain
    • Video: Mesimarja
    • Mesimarja
    • Video: Lillukka
    • Lillukka ILMAINEN KOEJAKSO
  • 02
    Myrkyllisiä marjoja
    Näytä sisältö
    • Myrkyllisiä marjoja
    • Video: Oravanmarja
    • Oravanmarja
    • Video: Sudenmarja
    • Sudenmarja
    • Video: Kielot
    • Kielo, kalliokielo ja lehtokielo
  • 03
    Testaa oppimaasi
    Näytä sisältö
  • 04
    Reseptit
    Näytä sisältö
    • Karpalojuoma
    • Karpalohyytelö
    • Puolukkahillo
    • Kesän kuningatarpiirakka
    • Vanhanajan mustikkamaito
    • Ahomansikan lehtitee
    • Mesimarjatee
  • 05
    Lisätietoa ja mitä seuraavaksi
    Näytä sisältö
    • Mitä seuraavaksi
    • Paranna kurssia kanssamme
    • Lähteet