Mitä opin kurssilla?

Tietoa sisällöstä

Muutamia luonnostamme löytyviä kasveja voi käyttää aivan kaupasta ostettavan parsan tapaan. Kotimaiset, puhtaat 'villiparsat' ovat mielenkiintoisia tuttavuuksia, joiden keräämistä ja ruoaksi valmistamista suosittelemme lämpimästi.

Kurssilla opit tunnistamaan luonnonvaraisia vaihtoehtoja kaupan parsalle ja hyödyntämään niitä luovasti.

Kurssin sisältö

  • 01

    Lajikuvaukset 1

  • 02

    Lajikuvaukset 2: Takiaiset

    • Takiaiset

    • Takiaiset yleistietoa

    • Video: Iso-, seitti- ja pikkutakiainen

    • Isotakiainen

    • Seittitakiainen

    • Pikkutakiainen

  • 03

    Lajikuvaukset 3: Ohdakkeet

    • Ohdakkeet yleistietoa

    • Video: Pelto-ohdake

    • Pelto-ohdake

    • Video: Suo-ohdake

    • Suo-ohdake

    • Video: Huopaohdake

    • Huopaohdake

    • Video: Piikkiohdake

    • Piikkiohdake

  • 04

    Reseptejä

    • Keitettyjä takiaisen varsia Hollanninkastikkeella

    • Humalanversoja ja paistettua kalaa

    • Keväinen salaatti

  • 05

    Kertaa oppimaasi

    • Kertauskysymyksiä

    • Loppukoe

  • 06

    Lisätietoa ja mitä seuraavaksi

    • Mitä seuraavaksi

    • Lähteet

    • Paranna kurssia kanssamme

Aloita tästä

Kurssi käytössäsi 6 kk ajan

Kurssipaketissa mukana kaikki villiyrttiteemat

Kiinnostaako useampi aihe? Kuukausitilaus on edullinen tapa hankkia kaikki kurssit!