Mitä opin kurssilla?

Tietoa sisällöstä

Muutamia luonnostamme löytyviä kasveja voi käyttää aivan kaupasta ostettavan parsan tapaan. Kotimaiset, puhtaat 'villiparsat' ovat mielenkiintoisia tuttavuuksia, joiden keräämistä ja ruoaksi valmistamista suosittelemme lämpimästi.

Kurssilla opit tunnistamaan luonnonvaraisia vaihtoehtoja kaupan parsalle ja hyödyntämään niitä luovasti.
Mitä opin kurssilla?

Aloita tästä

Kurssi käytössäsi 6 kk ajan

Kurssin sisältö

  • 01
    Lajikuvaukset 1
    Näytä sisältö
  • 02
    Lajikuvaukset 2: Takiaiset
    Näytä sisältö
    • Takiaiset
    • Takiaiset yleistietoa
    • Video: Iso-, seitti- ja pikkutakiainen
    • Isotakiainen
    • Seittitakiainen
    • Pikkutakiainen
  • 03
    Lajikuvaukset 3: Ohdakkeet
    Näytä sisältö
    • Ohdakkeet yleistietoa
    • Video: Pelto-ohdake
    • Pelto-ohdake
    • Video: Suo-ohdake
    • Suo-ohdake
    • Video: Huopaohdake
    • Huopaohdake
    • Video: Piikkiohdake
    • Piikkiohdake
  • 04
    Reseptejä
    Näytä sisältö
    • Keitettyjä takiaisen varsia Hollanninkastikkeella
    • Humalanversoja ja paistettua kalaa
    • Keväinen salaatti
  • 05
    Kertaa oppimaasi
    Näytä sisältö
    • Kertauskysymyksiä
    • Loppukoe
  • 06
    Lisätietoa ja mitä seuraavaksi
    Näytä sisältö
    • Mitä seuraavaksi
    • Paranna kurssia kanssamme
    • Lähteet

Kurssipaketti – mukana kaikki teemat

Kiinnostaako useampi aihe? Haluatko antaa kursseja lahjaksi?

Tutustu!