Mitä opin kurssilla?

Tietoa sisällöstä

Muutamia luonnostamme löytyviä kasveja voi käyttää aivan kaupasta ostettavan parsan tapaan. Kotimaiset, puhtaat 'villiparsat' ovat mielenkiintoisia tuttavuuksia, joiden keräämistä ja ruoaksi valmistamista suosittelemme lämpimästi.

Kurssilla opit tunnistamaan luonnonvaraisia vaihtoehtoja kaupan parsalle ja hyödyntämään niitä luovasti.

Kurssin sisältö

    1. Johdanto ja yleistietoa

      TUTUSTU ILMAISEKSI
    2. Video: Maitohorsma

      TUTUSTU ILMAISEKSI
    3. Maitohorsma

    4. Karvahorsma

    5. Karvahorsma

    6. Humala

    7. Humala

    8. Japanintatar

    9. Japanintatar

    1. Takiaiset

    2. Takiaiset yleistietoa

    3. Video: Iso-, seitti- ja pikkutakiainen

    4. Isotakiainen

    5. Seittitakiainen

    6. Pikkutakiainen

    1. Ohdakkeet yleistietoa

    2. Video: Pelto-ohdake

    3. Pelto-ohdake

    4. Video: Suo-ohdake

    5. Suo-ohdake

    6. Video: Huopaohdake

    7. Huopaohdake

    8. Video: Piikkiohdake

    9. Piikkiohdake

    1. Keitettyjä takiaisen varsia Hollanninkastikkeella

    2. Humalanversoja ja paistettua kalaa

    3. Keväinen salaatti

    1. Kertauskysymyksiä

    2. Loppukoe

    1. Kysy meiltä villiyrteistä

    2. Kerro palautteesi, anna arviosi

    3. Lähteet

Tiedot kurssista

  • €19,90
  • 32 oppituntia

Tilaushinnat

Määräaikainen 6 kk opiskeluaika 19.90 €.

Kurssi sisältyy myös 17 kurssin villiyrttikouluumme. Villiyrttikoulun voi tilata kestotilauksena 14.90 € / kk ja määräaikaisena 6 kk / 65 €.