Mitä opin kurssilla?

Tietoa sisällöstä

Muutamia luonnostamme löytyviä kasveja voi käyttää aivan kaupasta ostettavan parsan tapaan. Kotimaiset, puhtaat 'villiparsat' ovat mielenkiintoisia tuttavuuksia, joiden keräämistä ja ruoaksi valmistamista suosittelemme lämpimästi.

Kurssilla opit tunnistamaan luonnonvaraisia vaihtoehtoja kaupan parsalle ja hyödyntämään niitä luovasti.

Kurssin sisältö

    1. Johdanto ja yleistietoa

      TUTUSTU ILMAISEKSI
    2. Video: Maitohorsma

      TUTUSTU ILMAISEKSI
    3. Maitohorsma

    4. Karvahorsma

    5. Karvahorsma

    6. Humala

    7. Humala

    8. Japanintatar

    9. Japanintatar

    1. Takiaiset

    2. Takiaiset yleistietoa

    3. Video: Iso-, seitti- ja pikkutakiainen

    4. Isotakiainen

    5. Seittitakiainen

    6. Pikkutakiainen

    1. Ohdakkeet yleistietoa

    2. Video: Pelto-ohdake

    3. Pelto-ohdake

    4. Video: Suo-ohdake

    5. Suo-ohdake

    6. Video: Huopaohdake

    7. Huopaohdake

    8. Video: Piikkiohdake

    9. Piikkiohdake

    1. Keitettyjä takiaisen varsia Hollanninkastikkeella

    2. Humalanversoja ja paistettua kalaa

    3. Keväinen salaatti

    1. Kertauskysymyksiä

    2. Loppukoe

    1. Mitä seuraavaksi

    2. Lähteet

    3. Paranna kurssia kanssamme

Tiedot kurssista

  • €19,90
  • 32 oppituntia

Tilaushinnat

Määräaikainen 6 kk opiskeluaika: 19.90 €.

Kurssi sisältyy myös 17 kurssin villiyrttikouluumme. Villiyrttikoulun voi tilata kuukausittain uusiutuvana kestotilauksena 14.90 € / kk ja määräaikaisena hintaan 12 kk 149 €.

Kestotilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan kuukausijakson alkamista. Se käy helposti oman käyttäjätilin kautta, tai asiakaspalvelumme avulla. Ei sitoutumista!