Anna hyödyllinen, aineeton lahja!

Onko lähipiirissäsi luontoa ja terveellisiä elämäntapoja rakastava henkilö? Joku, joka on haaveillut aloittavansa villiyrttien keräämisen ja hyödyntämisen? Tässä on oiva lahjaidea kaikille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja käyttämään luontomme antimia, turvallisesti.

Kokonaisuus sisältää 17 villiyrttikurssiamme eri teemoista. Mukana ovat kaikki villiyrtit ja muut käyttökasvit Suomen luonnosta. Opiskella voi omaan tahtiin milloin tahansa, kunhan käyttäjä on verkon ulottuvilla: jopa luonnon helmassa lajien äärellä! Kaikki kurssit ovat heti avoinna lahjan saajalle.

Kokonaisuutta voi käyttää monin tavoin: se on helppo tunnistusopas ja osaamista syventävä kattava lähdeteos. Kursseilta löytyy mielenkiintoiset reseptit niin arkeen kuin juhlaankin.

Todellinen aineeton hyötylahja!

1 kk lahjatilaus – 19.90 €

Luonnon villit käyttökasvit

Kaikki 17 villikasvikurssiamme kuukaudeksi lahjansaajan käyttöön.

6 kk lahjatilaus – 79.90 €

Luonnon villit käyttökasvit

Kaikki 17 villikasvikurssiamme puoleksi vuodeksi lahjansaajan käyttöön.

12 kk lahjatilaus 149 €

Kaikki 17 villikasvikurssiamme vuodeksi lahjansaajan käyttöön.

Tietoa lahjakorteista

Voit hankkia lahjakortin kolmelle eri mittaiselle jaksolle: 1, 6 tai 12 kk. Lahjakortit myydään erillisen Holvi-verkkokauppamme kautta, jossa maksutapoina suomalaiset verkkopankit.

Maksun suoritettuasi saat kivan ladattavan lahjakortin pdf-tiedostona. Voit tulostaa sen paperille, tai lähettää saajalle vaikkapa sähköpostilla. Lahjakortissa on saajan henkilökohtainen koodi valitun mittaiselle lahjakaudelle, sekä selkeät ohjeet lahjan lunastamiseen.

Kurssit ovat käynnissä koko ajan, opiskelun voi aloittaa silloin, kun se lahjan saajalle parhaiten sopii!

Siirry verkkokauppaan

Mikä kurssilla oli hyvää?

Kysyimme opiskelijoiltamme:

  • ”Selkeys, helppo käyttää, havainnollinen”

  • ” Videot ovat havainnoillistavia, hyvä tapa kertoa asiasta."

  • ”Sisältö oli kaikenkaikkiaan erinomaisesti tuotettu!”

Esiteltynä on lähes kaksisataa lajia selkeiden tekstien ja satojen valokuvien avulla. Mukana on lyhyitä, ytimekkäitä lajivideoita, joita voi katsoa vaikkapa bussissa työmatkalla!

Reseptejä, keräys- ja säilöntäohjeita sekä oppimista testaavia tietovisoja: Kaikki yhdessä, selkeästi rakennetussa kokonaisuudessa!

Anna lahjaksi tiedot ja taidot luonnon hyödyntämiseen turvallisesti, monipuolisesti ja vastuullisesti.

Terveiset Samilta

“Eija ja Jouko Lehmuskallion kanssa olemme yhdessä saaneet viedä terveellisen, eettisen ja ekologisen villiruoan ilosanomaa eteenpäin jo vuosia. Lehmuskallioiden luotettavan ja asiantuntevan lajitunnistuksen avulla tämä kaikki on ollut mahdollista ja turvallista. Tänä päivänä villikasvien repertuaariini kuuluu jo 100 kasvia, jotka olen identifioinut joko luontoportti.fi sivuston, tai henkilökohtaisesti Eijan ja Joukon avulla.”

Villiyrttikokki, kirjailija

Sami Tallberg

Verkkokaupasta löydät myös suositut kirjamme!

Verkkokaupastamme teet myös käsinkosketeltavia lahjahankintoja. Esimerkiksi kolmen suositun villiyrttikirjan paketti vain 69.90 €.

Vieraile verkkokaupassamme ja anna lahjaksi taitoja, joista on saajalle iloa pitkälle tulevaisuuteen.