Anna hyödyllinen, aineeton lahja!

Onko lähipiirissäsi luontoa ja terveellisiä elämäntapoja rakastava henkilö? Joku, joka on haaveillut aloittavansa villiyrttien keräämisen ja hyödyntämisen? Tässä on oiva lahjaidea kaikille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja käyttämään luontomme antimia, turvallisesti.

Kokonaisuus sisältää 16 kurssiamme eri teemoista. Mukana ovat kaikki villiyrtit ja muut käyttökasvit Suomen luonnosta. Opiskella voi omaan tahtiin milloin tahansa, kunhan käyttäjä on verkon ulottuvilla: jopa luonnon helmassa lajien äärellä! Kaikki kurssit ovat heti avoinna lahjan saajalle.

Kokonaisuutta voi käyttää monin tavoin: se on helppo tunnistusopas ja osaamista syventävä kattava lähdeteos. Kursseilta löytyy mielenkiintoiset reseptit niin arkeen kuin juhlaankin.

Todellinen aineeton hyötylahja!

Mikä kurssilla oli hyvää?

Kysyimme opiskelijoiltamme:

  • ”Selkeys, helppo käyttää, havainnollinen”

  • ” Videot ovat havainnoillistavia, hyvä tapa kertoa asiasta."

  • ”Sisältö oli kaikenkaikkiaan erinomaisesti tuotettu!”

Esiteltynä on lähes kaksisataa lajia selkeiden tekstien ja satojen valokuvien avulla. Mukana on lyhyitä, ytimekkäitä lajivideoita, joita voi katsoa vaikkapa bussissa työmatkalla!

Reseptejä, keräys- ja säilöntäohjeita sekä oppimista testaavia tietovisoja: Kaikki yhdessä, selkeästi rakennetussa kokonaisuudessa!

Anna lahjaksi tiedot ja taidot luonnon hyödyntämiseen turvallisesti, monipuolisesti ja vastuullisesti.

Terveiset Samilta

“Eija ja Jouko Lehmuskallion kanssa olemme yhdessä saaneet viedä terveellisen, eettisen ja ekologisen villiruoan ilosanomaa eteenpäin jo vuosia. Lehmuskallioiden luotettavan ja asiantuntevan lajitunnistuksen avulla tämä kaikki on ollut mahdollista ja turvallista. Tänä päivänä villikasvien repertuaariini kuuluu jo 100 kasvia, jotka olen identifioinut joko luontoportti.fi sivuston, tai henkilökohtaisesti Eijan ja Joukon avulla.”

Villiyrttikokki, kirjailija

Sami Tallberg

Osta lahjaksi!

Luonnon villit käyttökasvit -paketti on todellinen aineeton hyötylahja! Voit hankkia lahjakortin kolmelle eri mittaiselle jaksolle: 1, 6 tai 12 kk.

Lahjakortteja voi ostaa Holvi-verkkokaupastamme, jossa maksutapoina ovat kaikki suomalaiset verkkopankit.

Maksun suoritettuasi saat kivan ladattavan lahjakortin pdf-tiedostona. Voit tulostaa sen paperille, tai lähettää saajalle vaikkapa sähköpostilla. Lahjakortissa on saajan henkilökohtainen koodi valitun mittaiselle lahjakaudelle, sekä selkeät ohjeet lahjan lunastamiseen.

Kurssit ovat käynnissä koko ajan ja lahjakortit voimassa vuoden 2019 loppuun saakka. Opiskelun voi siis aloittaa silloin, kun se lahjan saajalle parhaiten sopii!

Valitse haluamasi mittainen lahjakortti alta, ja siirryt Holvi-verkkokauppaamme, jossa voit suorittaa ostoksen loppuun.
Osta lahjaksi!