Anna hyödyllinen, aineeton lahja!

Onko lähipiirissäsi luontoa ja terveellisiä elämäntapoja rakastava henkilö? Joku, joka on haaveillut aloittavansa villiyrttien keräämisen ja hyödyntämisen? Tai ystävä, joka haluaisi muuten vain tuntea luonnonkasvit paremmin? Tältä sivulta löydät heille sopivat parhaat lahjaideamme!

Villiyrttikoulumme sisältää 17 kurssia villiyrteistä ja muista hyötykasveista. Mukana on materiaalia niin aloittelijoille, kuin jo aiemmin villikasveja hyödyntäneille. Verkon laajimmassa villiyrttikoulussa käydään läpi kaikki oleelliset käyttökasvit Suomen luonnosta. Kursseilla opitaan tunnistamaan, keräämään, säilömään ja käyttämään kasveja monipuolisesti. Mukana reseptejä, tunnistustehtäviä, videoita... Saatavissa kolmen eri kauden mittaisina lahjakortteina.

Kukkakasvien tunnistaminen -kurssilla opitaan perusteet kasvien tunnistamiseen maastossa. Kurssi hyödyttää kaikkia luonnossa liikkujia, myös kirjojen tai sovellusten avulla lajeja tutkivia. Tämä selkeä kurssi sopii hyvin eri ikäisille ja tasoisille luontoharrastajille. Lahjakortilla puolen vuoden käyttöoikeus kurssille!

Kurssilahjojen saaja voi opiskella verkossa omaan tahtiin missä ja milloin tahansa, jopa luonnon helmassa lajien äärellä. Kurssit ovat lahjansaajan käytössä heti hänen lunastettuaan lahjakorttinsa.

Verkkokurssi on todellinen aineeton hyötylahja - myös sellaiselle, jolla on jo kaikkea!

1 kk lahjatilaus – 19.90 €

Luonnon villit käyttökasvit

Kaikki 17 villikasvikurssiamme kuukaudeksi lahjansaajan käyttöön.

6 kk lahjatilaus – 79.90 €

Luonnon villit käyttökasvit

Kaikki 17 villikasvikurssiamme puoleksi vuodeksi lahjansaajan käyttöön.

12 kk lahjatilaus 149 €

Kaikki 17 villikasvikurssiamme vuodeksi lahjansaajan käyttöön.

6 kk lahjatilaus 40 €

Selkeä Kukkakasvien tunnistaminen -kurssi sopii kaikille luonnonystäville iästä ja taidoista riippumatta.
Villiyrttikoulussa on esiteltynä lähes kaksisataa lajia selkeiden tekstien ja satojen valokuvien avulla. Mukana on lyhyitä, ytimekkäitä lajivideoita, joita voi katsoa vaikkapa bussissa työmatkalla!

Reseptejä, keräys- ja säilöntäohjeita sekä oppimista testaavia tietovisoja: Kaikki yhdessä, selkeästi rakennetussa kokonaisuudessa!

Anna lahjaksi tiedot ja taidot luonnon hyödyntämiseen turvallisesti, monipuolisesti ja vastuullisesti.

Tietoa lahjakorteista

Voit hankkia lahjakortin villiyrttikouluumme kolmelle eri mittaiselle jaksolle: 1, 6 tai 12 kk. Kukkakasvien tunnistaminen -lahjakortin käyttöaika on 6 kk. Käyttöaika alkaa hetkestä, jolloin lahjansaaja lunastaa lahjansa.

Lahjakortit myydään erillisen Holvi-verkkokauppamme kautta, jossa maksutapoina suomalaiset verkkopankit.

Maksun suoritettuasi saat kivan ladattavan lahjakortin pdf-tiedostona. Voit tulostaa sen paperille, tai lähettää saajalle vaikkapa sähköpostilla. Lahjakortissa on saajan henkilökohtainen koodi valitun mittaiselle lahjakaudelle, sekä selkeät ohjeet lahjan lunastamiseen.

Kurssit ovat käynnissä koko ajan, opiskelun voi aloittaa silloin, kun se lahjan saajalle parhaiten sopii!

Mikä kurssilla oli hyvää?

Kysyimme opiskelijoiltamme:

  • ”Selkeys, helppo käyttää, havainnollinen”

  • ” Videot ovat havainnoillistavia, hyvä tapa kertoa asiasta."

  • ”Sisältö oli kaikenkaikkiaan erinomaisesti tuotettu!”

Terveiset Samilta

“Eija ja Jouko Lehmuskallion kanssa olemme yhdessä saaneet viedä terveellisen, eettisen ja ekologisen villiruoan ilosanomaa eteenpäin jo vuosia. Lehmuskallioiden luotettavan ja asiantuntevan lajitunnistuksen avulla tämä kaikki on ollut mahdollista ja turvallista. Tänä päivänä villikasvien repertuaariini kuuluu jo 100 kasvia, jotka olen identifioinut joko luontoportti.fi sivuston, tai henkilökohtaisesti Eijan ja Joukon avulla.”

Villiyrttikokki, kirjailija

Sami Tallberg

Verkkokaupasta löydät myös suositut kirjamme!

Verkkokaupastamme teet myös käsinkosketeltavia lahjahankintoja. Esimerkiksi kolmen suositun villiyrttikirjan paketti vain 69.90 €.

Vieraile verkkokaupassamme ja anna lahjaksi taitoja, joista on saajalle iloa pitkälle tulevaisuuteen.