Tietoa kurssista

Puista saadaan monenlaista ravintoa. Esimerkiksi monien lehtipuiden silmut ovat ravintopitoisia ja terveellisiä. Kevään korvalla ne ovatkin ensimmäisiä hyödynnettäviä luonnon kasveja. Koivun lahottajasieni pakurikääpä on puolestaan saanut Euroopan Unionin hyväksynnän terveysvaikutteisena ravintolisänä. Puiden antimia voidaankin käyttää hyvin monipuolisesti. Kurssilla opit keräämään ja hyödyntämään puista saatavia ravintoaineita. Muista kuitenkin maanomistajan lupa!

Kurssin sisältö

  • 01
    Lajikuvaukset
    Näytä sisältö
  • 02
    Reseptit
    Näytä sisältö
    • Koivunmahlan juoksutus
    • Vappujuoma koivunmahlasta
    • Pakurikääpä
    • Porkkana - pähkinälaatikko
    • Korsukahvi
    • Hiirenkorva-tomaattisalaatti
    • Koivunlehtiä tai silmuja salaatissa
    • Koivunlehtitee
    • Kuusenkerkkä-omenamehujuoma
    • Kuusenkerkkäsiirappi
    • Kuusisohjo
    • Pihlajansilmuja keväisessä salaatissa
    • Pihlajanmarja punajuuripuuro
    • Pihlajanmarja hapansose
    • Pihlajanmarja-porkkanasose
    • Pihlajanmarja-porkkanavoi
    • Pihlajanmarjahyytelö
    • Pihlajanmarja-kurpitsasose
    • Kukkatee
  • 03
    Testaa oppimaasi
    Näytä sisältö
    • Kertauskysymyksiä
    • Loppukoe
  • 04
    Lisätietoa ja mitä seuraavaksi
    Näytä sisältö
    • Mitä seuraavaksi
    • Paranna kurssia kanssamme
    • Lähteet

Kurssi käytössäsi 6 kk

Aloita jo tänään –

Jokainen kursseistamme on opiskelijoiden käytössä puolen vuoden ajan. Aikaa opiskeluun ja kertaamiseen on siis runsaasti. Kursseiltamme opit tietoja ja taitoja, joista on sinulle hyötyä aina!
Avajaistarjous 14.90 €