Mitä opin kurssilla

Luonnossamme kasvaa monia erilaisia maustekasveja, joiden hyödyntäminen on jäänyt turhaan vähänlaiseksi. Monelle voi esimerkiksi olla yllätys, että oreganon ja timjamin lähilajeja sekä monia muita käyttökelpoisia mausteita löytyisi puhtaana Suomen luonnosta. 

Kurssilla opit tunnistamaan ja keräämään näitä lajeja, videoiden, kuvien, tekstien ja tehtävien avustuksella!



Aloita opiskelu nyt!

Kurssi käytössäsi 6 kuukautta

Kurssin sisältö

  • 01
    Lajikuvaukset
    Näytä sisältö
    • Johdanto
    • Video: Ajuruohot
    • Kangasajuruoho, nurmiajuruoho, tarha-ajuruoho ILMAINEN KOEJAKSO
    • Video: Mäkimeirami
    • Mäkimeirami
    • Video: Mintut
    • Mintut
    • Rantaminttu
    • Vesiminttu
    • Jalominttu
    • Video: Maahumala
    • Maahumala
    • Video: Niittyhumala
    • Niittyhumala
    • Video: Litulaukka
    • Litulaukka
    • Video: Merisinappi
    • Merisinappi
    • Video: Kumina
    • Kumina
    • Video: Siankärsämö
    • Siankärsämö
    • Video: Pihasaunio
    • Pihasaunio
    • Video: Pujo, mali ja rakuuna
    • Pujo, mali, rakuuna
    • Piparjuuri
  • 02
    Reseptit
    Näytä sisältö
    • Vihannestahna
    • Lehtimuhennos maustekasveista
    • Minttukastike
    • Minttujuoma ranskalaiseen tapaan
    • Kesäinen minttujuoma
    • Villikasvilisäke
    • Litulaukkakastike
    • Ajuruoholla maustettu juureskeitto
    • Mintulla ja maahumalalla maustetut uuden sadon perunat ja porkkanat
    • Rakuunalla maustettu tattikastike
    • Mäkimeiramia ja hienoksi viipaloituja herkkutatteja
    • Kangasajuruoholla maustettu kotoinen tomaattiketsuppi
  • 03
    Testaa oppimaasi
    Näytä sisältö
    • Kertauskysmyksiä
    • Loppukoe
  • 04
    Lisätietoa ja mitä seuraavaksi
    Näytä sisältö
    • Mitä seuraavaksi
    • Paranna kurssia kanssamme
    • Lähteet

...kurssipaketti kestotilauksena
Vain 14.90 € / kk

Kiinnostaako useampi aihe? Suosittelemme...

Katso vaihtoehdot