Mitä opin kurssilla
Luonnossamme kasvaa monia erilaisia maustekasveja, joiden hyödyntäminen on jäänyt turhaan vähänlaiseksi. Monelle voi esimerkiksi olla yllätys, että oreganon ja timjamin lähilajeja sekä monia muita käyttökelpoisia mausteita löytyisi puhtaana Suomen luonnosta.
Kurssilla opit tunnistamaan ja keräämään näitä lajeja, videoiden, kuvien, tekstien ja tehtävien avustuksella!
Kurssin sisältö
-
01
Lajikuvaukset
-
Johdanto
-
Video: Ajuruohot
-
Kangasajuruoho, nurmiajuruoho, tarha-ajuruoho
TUTUSTU ILMAISEKSI -
Video: Mäkimeirami
-
Mäkimeirami
-
Video: Mintut
-
Mintut
-
Rantaminttu
-
Vesiminttu
-
Jalominttu
-
Video: Maahumala
-
Maahumala
-
Video: Niittyhumala
-
Niittyhumala
-
Video: Litulaukka
-
Litulaukka
-
Video: Merisinappi
-
Merisinappi
-
Video: Kumina
-
Kumina
-
Video: Siankärsämö
-
Siankärsämö
-
Video: Pihasaunio
-
Pihasaunio
-
Video: Pujo, mali ja rakuuna
-
Pujo, mali, rakuuna
-
Piparjuuri
-
-
02
Reseptit
-
Vihannestahna
-
Lehtimuhennos maustekasveista
-
Minttukastike
-
Minttujuoma ranskalaiseen tapaan
-
Kesäinen minttujuoma
-
Villikasvilisäke
-
Litulaukkakastike
-
Ajuruoholla maustettu juureskeitto
-
Mintulla ja maahumalalla maustetut uuden sadon perunat ja porkkanat
-
Rakuunalla maustettu tattikastike
-
Mäkimeiramia ja hienoksi viipaloituja herkkutatteja
-
Kangasajuruoholla maustettu kotoinen tomaattiketsuppi
-
Piparjuurilevite
-
-
03
Testaa oppimaasi
-
Kertauskysmyksiä
-
Loppukoe
-
-
04
Lisätietoa ja mitä seuraavaksi
-
Mitä seuraavaksi
-
Paranna kurssia kanssamme
-
Lähteet
-
Aloita opiskelu nyt!
Kurssi käytössäsi 6 kuukautta
-
€19,90
Kertamaksu