Mitä opin kurssilla

Luonnossamme kasvaa monia erilaisia maustekasveja, joiden hyödyntäminen on jäänyt turhaan vähänlaiseksi. Monelle voi esimerkiksi olla yllätys, että oreganon ja timjamin lähilajeja sekä monia muita käyttökelpoisia mausteita löytyisi puhtaana Suomen luonnosta. 

Kurssilla opit tunnistamaan ja keräämään näitä lajeja, videoiden, kuvien, tekstien ja tehtävien avustuksella!



Kurssin sisältö

  • 01

    Lajikuvaukset

    • Johdanto

    • Video: Ajuruohot

    • Kangasajuruoho, nurmiajuruoho, tarha-ajuruoho

      ILMAINEN KOEJAKSO
    • Video: Mäkimeirami

    • Mäkimeirami

    • Video: Mintut

    • Mintut

    • Rantaminttu

    • Vesiminttu

    • Jalominttu

    • Video: Maahumala

    • Maahumala

    • Video: Niittyhumala

    • Niittyhumala

    • Video: Litulaukka

    • Litulaukka

    • Video: Merisinappi

    • Merisinappi

    • Video: Kumina

    • Kumina

    • Video: Siankärsämö

    • Siankärsämö

    • Video: Pihasaunio

    • Pihasaunio

    • Video: Pujo, mali ja rakuuna

    • Pujo, mali, rakuuna

    • Piparjuuri

  • 02

    Reseptit

    • Vihannestahna

    • Lehtimuhennos maustekasveista

    • Minttukastike

    • Minttujuoma ranskalaiseen tapaan

    • Kesäinen minttujuoma

    • Villikasvilisäke

    • Litulaukkakastike

    • Ajuruoholla maustettu juureskeitto

    • Mintulla ja maahumalalla maustetut uuden sadon perunat ja porkkanat

    • Rakuunalla maustettu tattikastike

    • Mäkimeiramia ja hienoksi viipaloituja herkkutatteja

    • Kangasajuruoholla maustettu kotoinen tomaattiketsuppi

    • Piparjuurilevite

  • 03

    Testaa oppimaasi

    • Kertauskysmyksiä

    • Loppukoe

  • 04

    Lisätietoa ja mitä seuraavaksi

    • Mitä seuraavaksi

    • Paranna kurssia kanssamme

    • Lähteet

Aloita opiskelu nyt!

Kurssi käytössäsi 6 kuukautta

...kurssipaketti kestotilauksena
Vain 14.90 € / kk

Kiinnostaako useampi aihe? Suosittelemme...