Silmänruokaa
Aistikkaita herkkuja...
Tällä kurssilla opit tuntemaan kasveja, joita voit hyödyntää keittiössä monipuolisesti niin pää- ja jälkiruokien kuin juomienkin koristeina. Ja nämä koristeet ovat tietysti syötäviä! Päästä luovuutesi keittiössä valloilleen kauniiden luonnonkukkien avulla!
Alta näet kurssin sisällön tarkemmin. Opi lajit ja niiden käytön tehokkaasti videoiden, tekstien, kuvien ja tehtävien avulla!
Yleistietoa
Video: Orvokit
Orvokit
Video: Keto-orvokki
TUTUSTU ILMAISEKSIKeto-orvokki
TUTUSTU ILMAISEKSIVideo: Pelto-orvokki
Pelto-orvokki
Metsäorvokki, kaiheorvokki, lehto-orvokki, hietaorvokki
Video: Suo- ja korpiorvokki
Suo-orvokki ja korpiorvokki
Video: Aho-orvokki, metsäorvokki, kaiheorvokki, lehto-orvokki ja hietaorvokit
Aho-orvokki
Video: Kissankello
Kissankello
Video: Maitohorsma
Maitohorsma
Video: Valko- ja punapeippi
Valkopeippi ja punapeippi
Video: Kirjopillike
Kirjopillike
Video: Kaunokainen
Kaunokainen
Video: Päivänkakkara ja kamomillasaunio
Päivänkakkara ja kamomillasaunio
Video: Kannusruoho
Kannusruoho
Video: Apilat
Apilat
Kurtturuusu
Metsäkurjenpolvi, verikurjenpolvi, kyläkurjenpolvi
Apilankukilla maustetut sämpylät
Apilanmakuinen kastike salaateille
Kesäinen salaatti
TUTUSTU ILMAISEKSIVaahdotettua suklaata ja kamomillaa
Kertauskysymyksiä
Loppukoe
Kysy meiltä villiyrteistä
Kerro palautteesi, anna arviosi
Lähteet