Tietoa kurssien hinnoittelusta

Tarjoamme kurssejamme muutamalla eri hinnoittelutavalla. Voit valita juuri sen vaihtoehdon, joka sopii Sinulle parhaiten:

  • Yksittäiset kurssit määräaikaisena 6 kk (19,90–40 €)
  • Kaikki 17 villiyrttikurssia kuukausiveloituksella (14,90 €)
  • Kaikki villiyrttikurssit 12 kk määräaikainen paketti (149 €)

Kurssipakettia ja erillistä "Kukkakasvien tunnistaminen" -kurssia voi ostaa myös Holvi-verkkokaupastamme lahjakortteina eri kestoilla.

Miksi kuukausihinta on niin edullinen verrattuna esimerkiksi maastokursseihin?

LuontoPortti mainostaa verkon laajinta villiyrttikoulua. Silti yhden kuukauden maksu on monin verroin edullisempi, kuin vaikkapa muutaman tunnin luento maastossa. Miksi?

Hyvä kysymys! Luonnon villit käyttökasvit on verkon laajin kurssikokonaisuus, ei ainoastaan villiyrteistä, mutta myös muista hyödynnettävistä luonnonkasveista. Siksi voikin tuntua hassulta, että tarjoamme sisältöön nähden kurssejamme hyvin edullisesti. Tähän on kuitenkin muutama syy:

Ensinnäkin, mielestämme on tärkeää, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus opiskella näitä tärkeinä pitämiämme asioita. Tämä on yksi syy, miksi yhden kuukauden hinta on pyritty pitämään mahdollisimman edullisena. Fyysisesti maastossa pidettävät kurssit ovat ehdottoman hyvä tapa oppia, järjestämme tällaisia kursseja myös itse. Monella paikkakunnalla kursseja ei kuitenkaan ole tarjolla, ja usein tarjonta keskittyy kevääseen. Myös paikkamäärä voi olla rajoitettu. Verkossa voit oppia milloin tahansa ja kaikki mahtuvat mukaan!

Toisekseen, kurssejamme voisi verrata elokuvien ja sarjojen suoratoistopalveluihin. Myös niiden kuukausihinnat ovat edulliset, kun miettii mitä kaikkea yhden kuukauden hinnalla saa! Kukaan ei voi yhdessä kuukaudessa katsoa kaikkea, mitä palvelut tarjoavat. Kohtuullisen kuukausihinnan ansiosta asiakas voi sen sijaan pitää käyttöoikeuden voimassa juuri sen ajan, kuin kulloinkin katsoo tarpeelliseksi.

Vastaavalla tavalla kursseillamme on niin paljon opittavaa, ettei kukaan pysty yhden kuukauden aikana kaikkea omaksumaan. Tämän vuoksi on mielestämme parempi pitää kuukausittainen kurssimaksu kohtuullisena, jolloin opiskelija voi halutessaan käyttää enemmänkin aikaa asioiden opiskeluun.

Jos haluaa opiskella vain yhden kuukauden ja ainoastaan aloittajille suunnatun 10 helppoa villiyrttiä -kurssin - sekin on täysin mahdollista. Hinnaksi jää tällöin 14.90 €. Tämä yksi kurssi vastaa monen muun toimijan koko kurssisisältöä.

Kolmanneksi, emme keskity pelkästään kevään sesonkiin, yrittäen myydä mahdollisimman monta verkkokurssia lyhyen ajan sisällä. Sen sijaan pidämme sisältömme saatavilla vuoden ympäri, tarjoten ajankohtaisia lajeja ja tekemistä koko vuodeksi. Reseptipankkiamme voi hyödyntää pitkin vuotta, ja uuteen kauteen valmistautua talven pimeimpinä kuukausina, uusia lajeja opiskellen ja niiden tunnistamista harjoitellen.

Mielestämme on kaikille hyödyllisempää, että kurssit ovat saatavilla pidemmälle aikavälille. Joustavan tilausmallin ansiosta opiskelijat voivat tilata vaikkapa yhden kuukauden keskellä talvea ja jatkaa luonnon taas herätessä siitä, mihin talvella jäivät.

Muita usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia löydät täältä.