Uutta kursseilla

Olemme vuosien aikana eri kanavissamme vastanneet satoihin meille lähetettyihin luontokysymyksiin. Yleensä kysymykset koskevat lajien tunnistamista tai luontohavaintoja. Apuna vastaamisessa meillä on eri lajiryhmien asiantuntijoita.

Villiyrtteihin liittyviin kysymyksiin löydät vastauksen mitä luultavammin kursseiltamme. Mikäli kuitenkin jokin mietityttää, voit nyt lähettää meille myös  villiyrtteihin liittyviä kysymyksiä. Ei edellytä tilaamista. Voimassa olevat kurssitunnukset riittävät.  

Aloita luomalla tunnukset kursseille

Jos sinulla on jokin kysymys mielessäsi, liity ilmaiselle johdantokurssillemme, tai tilaa vaikka kuukaudeksi 17  kurssia sisältävä villiyrttikoulumme. Tilaus uusiutuu kuukausittain, kunnes katkaiset sen. Ei sitoutumista, lyhin tilausaika 1 kuukausi. Tilauksen voi katkaista helposti koska tahansa oman käyttäjätilin kautta, tai asiakaspalvelumme avulla. 

Tunnusten luomisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet kysymysten lähettämiseen. Ohjeet löydät myös jokaisen kurssin lopusta. 

Verkon laajin villiyrttikoulu

Sisältää 17 villiyrttikurssia eri teemoista. Kaikki kurssit ovat heti tilauksen jälkeen käytössäsi. Voit suorittaa kursseja omaan tahtiisi. Lisätietoa löydät tästä.

Joustavin tilausmuoto on kuukausitilaus. Se uusiutuu alla mainitulla hinnalla kuukauden välein. Ei sitoutumista, tilauksen voit katkaista koska tahansa ennen seuraavan kuukausijakson alkamista. Opiskele villiyrttejä juuri niin kauan kuin haluat!

Kysyimme opiskelijoiltamme:

Mikä kurssilla oli hyvää?

  • ”Selkeys, helppo käyttää, havainnollinen”

  • ” Videot ovat havainnoillistavia, hyvä tapa kertoa asiasta."

  • ”Sisältö oli kaikenkaikkiaan erinomaisesti tuotettu!”