Mitä opin kurssilla
Marjat ovat kautta historian olleet käytetyimpiä luontomme antimia. Niillä on jopa kansantaloudellista merkitystä – myös vientituotteena. Näitä kasveja osataan yleensä hyödyntää marjavaiheessa, mutta monesta lajista voidaan käyttää myös lehtiä ja kukkia yrttien tapaan.
Kurssilla opit tunnistamaan ja hyödyntämään luonnostamme löytyviä marjakasveja koko kasvukauden ajan. Tutustumme myös myrkyllisiin marjoihin. Lajit käydään läpi kattavien tekstien, kymmenien kuvien ja tiiviiden videoiden avustuksella.
Opiskele 6 kk ajan
Liity nyt
-
€19,90
Kertamaksu
Kurssin sisältö
-
01
Lajikuvaukset
Näytä sisältö- Yleistietoa
- Video: Mustikka
- Mustikka
- Video: Juolukka
- Juolukka
- Video: Puolukka
- Puolukka
- Video: Sianpuolukka
- Sianpuolukka
- Video: Karpalot
- Isokarpalo ja pikkukarpalo
- Video: Variksenmarja
- Variksenmarja
- Video: Juolukka
- Video: Ahomansikka ILMAINEN KOEJAKSO
- Video: Ahomansikka
- Ahomansikka
- Video: Lakka
- Lakka, hilla, muurain
- Video: Mesimarja
- Mesimarja
- Video: Lillukka
- Lillukka ILMAINEN KOEJAKSO
-
02
Myrkyllisiä marjoja
Näytä sisältö- Myrkyllisiä marjoja
- Video: Oravanmarja
- Oravanmarja
- Video: Sudenmarja
- Sudenmarja
- Video: Kielot
- Kielo, kalliokielo ja lehtokielo
-
03
Testaa oppimaasi
Näytä sisältö- Kertauskysymyksiä
- Loppukoe ILMAINEN KOEJAKSO
-
04
Reseptit
Näytä sisältö- Karpalojuoma
- Karpalohyytelö
- Puolukkahillo
- Kesän kuningatarpiirakka
- Vanhanajan mustikkamaito
- Ahomansikan lehtitee
- Mesimarjatee
-
05
Lisätietoa ja mitä seuraavaksi
Näytä sisältö- Mitä seuraavaksi
- Paranna kurssia kanssamme
- Lähteet