Lahjakortti verkkokurssille - aineeton hyötylahja!

Lahjakorttien vaihtoehdot

  • 1 ja 6 kk mittaiset lahjakortit 17 kurssia sisältävään "Luonnon villit käyttökasvit" -villiyrttikouluumme
  • 6 kk mittainen lahjakortti "Kukkakasvien tunnistaminen" -kurssille.

Lahjansaaja voi itse valita, milloin aloittaa kursseilla. Lahjakortin käyttöaika lasketaan aloitushetkestä. Kursseja ei ole sidottu aikatauluihin, joten opiskella voi milloin ja missä tahansa.

Lahjakortti – nopea hankkia ja helppo antaa

Saat kortit heti verkkokaupastamme. Kortit ovat pdf-muodossa, joten lahjan antaminen ja avaaminen onnistuu helposti. Voit välittää lahjan sähköisenä yllätyksenä vaikka vasta juhlapäivänä. Tai tulosta kivalle paperille ja postita hyvissä ajoin etukäteen!

Verkkokurssi on aineeton hyötylahja,
jota luonnonystävä arvostaa! Kursseillamme viihtyvät niin aloittelijat kuin pidemmällekin ehtineet kasviharrastajat.

Villiyrttikoulun sisältö

 

Kaikki alla olevat kurssit sisältyvät Luonnon villit käyttökasvit lahjakortteihin. Voit tutustua kursseihin tarkemmin päävalikon kohdasta "Yksittäiset kurssit". 

Joukossa  on sopivia kursseja aivan aloittelijoille sekä  jo aiemmin harrastaneille. Kaikkiaan kursseilla on mahdollista oppia tuntemaan noin 200 luonnonkasvia.

Aloitusopas luonnon käyttökasveihin / 10 helppoa villiyrttiä / Monipuolinen nokkonen / Luonnon sipulit / Yrtit ja mausteet / Rohdoskasveja / Voikukka ja muut keltaiset herkut / Silmänruokaa / Hapanta ja makeaa luonnosta / Pensaat / Maltsat ja savikat / Luonnonmarjat / Puut / Kesäisiä salaatteja / Keväiset villiparsat / Kosteiden paikkojen kasveja / Koiranputkiko?

Lajit on esitelty selkeiden tekstien ja satojen valokuvien avulla.  Mukana on lyhyitä videoita, reseptejä, keräys- ja säilöntäohjeita, sekä oppimista testaavia koekysymyksiä.  

Kysyimme opiskelijoiltamme:

Mikä kurssilla oli hyvää?

  • ”Selkeys, helppo käyttää, havainnollinen”

  • ” Videot ovat havainnoillistavia, hyvä tapa kertoa asiasta."

  • ”Sisältö oli kaikenkaikkiaan erinomaisesti tuotettu!”

1 kk lahjakortti – 19.90 €

Luonnon villit käyttökasvit

Kaikki villiyrttikoulun 17 kurssia kuukaudeksi käyttöön.

Tällä lahjakortilla aloittelija saa tehostartin uudelle harrastukselle ja edistyneempi löytää runsaasti uusia lajeja käyttöönsä. Verkon laajimmassa kokonaisuudessa opitaan kaikki oleelliset hyötylajit Suomen luonnosta.

Suosittelemme erityisesti vasta-alkajille aiheeseen tutustumiseen ja aloittelijakurssien läpikäyntiin.

6 kk lahjakortti – 79.90 €

Luonnon villit käyttökasvit

Kaikki 17 villikasvikurssiamme puoleksi vuodeksi lahjansaajan käyttöön.

Sopii niin aloittelijoille kuin jo aiemminkin villiyrttejä harrastaneille.

Villiyrttien kerääminen ja käyttäminen on mukava, elämyksellinen harrastus!

Kukkakasvien tunnistaminen, 6 kk lahjakortti 35 €

Selkeä Kukkakasvien tunnistaminen -kurssi on ihana lahja jokaiselle luonnossa liikkujalle! Kurssilla opitaan perusteet kasvien tunnistamiseen maastossa aivan alkeista lähtien. Samalla opitaan hyödyntämään kasvikirjoja sekä LuontoPortin tunnistustyökaluja entistä paremmin. Voit lukea lisää kurssin sisällöstä avaamalla päävalikosta sivun "Yksittäiset kurssit"

Tämän kurssin anti muistuu mieleen jokaisen luonnossa kohdatun kasvin äärellä!

Tilausvaihtoehdot

Lahjakorttien hankkiminen ja antaminen

Saat lahjakortit nopeasti ja helposti verkkokaupastamme. Maksutapoina käyvät suomalaiset verkkopankit.

Maksun suoritettuasi saat heti linkin sekä tilausvahvistussivulle että sähköpostiisi. Linkistä voit ladata kivan lahjakortin A4-kokoisena pdf-tiedostona. Sen voit tulostaa paperille, tai lähettää saajalle vaikka sähköpostilla.

Lahjan käyttöönotto

Lahjakortissa on saajan henkilökohtainen koodi valitun mittaiselle lahjakaudelle, sekä selkeät ohjeet lunastamiseen. Kaikilla kursseilla lahjansaaja voi aloittaa parhaaksi katsomanaan ajankohtana. Lahjakortissa oleva käyttöaika alkaa vasta kurssin aloitushetkellä.

Myös suositut kasvikirjat kätevästi verkkokaupastamme

Meiltä saat myös kovat paketit. Esimerkiksi kolmen suositun kirjan paketti yhteishintaan 65 € – vaikkapa jaettavaksi useammalle kasvien ystävälle. Kirjat yksittäin alkaen 19 €.

Anna läheisellesi tietoja sekä taitoja, joista on iloa nyt ja tulevaisuudessa.