Anna hyödyllinen, aineeton lahja!

Onko lähipiirissäsi luontoa ja terveellisiä elämäntapoja rakastava henkilö? Joku, joka on haaveillut aloittavansa villiyrttien keräämisen ja hyödyntämisen? Tässä olisi oiva lahjaidea kaikille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja käyttämään luontomme antimia, turvallisesti.

Kokonaisuus sisältää 15 kurssiamme eri teemoista. Mukana ovat kaikki villiyrtit ja muut käyttökasvit Suomen luonnosta. Opiskella voi omaan tahtiin milloin tahansa, kunhan käyttäjä on verkon ulottuvilla: jopa luonnon helmassa lajien äärellä! Kaikki kurssit ovat heti avoinna lahjan saajalle.

Kokonaisuutta voi käyttää monin tavoin: se on helppo tunnistusopas ja osaamista syventävä kattava lähdeteos. Kursseilta löytyy mielenkiintoiset reseptit niin arkeen kuin juhlaankin.

Todellinen aineeton hyötylahja!

Mikä kurssilla oli hyvää?

Kysyimme opiskelijoiltamme:

  • ”Selkeys, helppo käyttää, havainnollinen”

    8.2.2019

  • ”Sisältö oli kaikenkaikkiaan erinomaisesti tuotettu!”

    14.12.2018

  • ”Tietoa tuli paljon miten ja mistä voi kasveja kerätä.”

    14.7.2018

Esiteltynä on lähes kaksisataa lajia selkeiden tekstien ja satojen valokuvien avulla. Mukana on lyhyitä, ytimekkäitä lajivideoita, joita voi katsoa vaikkapa bussissa työmatkalla!

Reseptejä, keräys- ja säilöntäohjeita sekä oppimista testaavia tietovisoja: Kaikki yhdessä, selkeästi rakennetussa kokonaisuudessa!

Anna lahjaksi tiedot ja taidot luonnon hyödyntämiseen turvallisesti, monipuolisesti ja vastuullisesti.

Terveiset villeiltä ammattilaisilta

“Olen reilun 10 vuoden aikana käyttänyt villikasveja ruoanlaitossani, niin kotona kuin ravintolassa. Eija ja Jouko Lehmuskallion LuontoPortti on ollut suuressa osassa luotettavana ja monipuolisena apuna lajitunnistuksessa. Lajitunnistus on ehdottoman tärkeää villiruokaa käytettäessä, siinä opas on ollut helppo ja kätevä apuväline. Luonto avaa mielestäni aivan uuden tuntemattoman makumaailman, joka kuitenkin on hyvinkin lähellä kaikkia kun sen huomaa ja oivaltaa. Villiruoka on myös hyvä vastaus päivän polttavaan ilmastonmuutos aiheeseen. Se tarjoaa terveellistä, eettistä ja monipuolista ravintoa ja kaiken lisäksi voi nauttia muillakin aisteilla luonnosta.”

Keittiömestari, WILD

Jouni Toivanen

“Eija ja Jouko Lehmuskallion kanssa olemme yhdessä saaneet viedä terveellisen, eettisen ja ekologisen villiruoan ilosanomaa eteenpäin jo vuosia. Lehmuskallioiden luotettavan ja asiantuntevan lajitunnistuksen avulla tämä kaikki on ollut mahdollista ja turvallista. Tänä päivänä villikasvien repertuaariini kuuluu jo 100 kasvia, jotka olen identifioinut joko luontoportti.fi sivuston, tai henkilökohtaisesti Eijan ja Joukon avulla.”

Villiyrttikokki, kirjailija

Sami Tallberg

Osta lahjaksi!

Luonnon villit käyttökasvit -paketti on todellinen aineeton hyötylahja! Voit hankkia lahjakortin kolmelle eri mittaiselle jaksolle: 1, 6 tai 12 kk.

Lahjakortteja voi ostaa Holvi-verkkokaupastamme, jossa maksutapoina ovat kaikki suomalaiset verkkopankit.

Maksun suoritettuasi saat kivan ladattavan lahjakortin pdf-tiedostona. Voit tulostaa sen paperille, tai lähettää saajalle vaikkapa sähköpostilla. Lahjakortissa on saajan henkilökohtainen koodi valitun mittaiselle lahjakaudelle, sekä selkeät ohjeet lahjan lunastamiseen.

Kurssit ovat käynnissä koko ajan ja lahjakortit voimassa vuoden 2019 loppuun saakka. Opiskelun voi siis aloittaa silloin, kun se lahjan saajalle parhaiten sopii!

Valitse haluamasi mittainen lahjakortti alta, ja siirryt Holvi-verkkokauppaamme, jossa voit suorittaa ostoksen loppuun.
Osta lahjaksi!